Over Gerald

De passie voor het timmervak bestaat voor Gerald Hooge Kavik al van jongs af aan. Als kind speelde de Oldenzaler al met een gereedschapsset. Op de middelbare school volgde hij de leerroute Bouwkunde, waarna de opleidingen in het Primair- en Voortgezet Timmeronderwijs volgden. Gerald werkt sinds 1999 vol enthousiasme en precisie als timmerman bij verschillende werkgevers, en is daarmee een ervaren vakman te noemen. In 2013 is hij zijn eigen bedrijf GHK Bouw begonnen. ,,Een eigen bedrijf in timmerwerk beginnen was al tijden een droom. Een droom die ik uit heb laten komen’’, zegt Gerald enthousiast. 
De vakman levert alleen werk met de hoogste kwaliteit. ,,Ik sta altijd voor de volle honderd procent achter mij werk. Ik doe niet aan half werk. Eén van de mooiste dingen aan dit vak is mensen kunnen geven waar ze behoefte aan hebben’’, legt Gerald uit. Hard werken, dat is waar Gerald voor staat. Echter, ook aan een goede werksfeer hecht hij veel waarde. 

Gerald is een gezinsmens en doet in zijn vrije tijd dan ook graag leuke dingen met zijn gezin. Hij woont in Oldenzaal met zijn vrouw Mandy, dochters Verena en Lana en zoons Noah en Senna. Het gezin bestaat uit ‘echte Boeskools’.